Máger Gábor vagyok,

a Runway Studió fodrásza és szalonvezetője.

A megjelenésre nagy hangsúlyt kell fektetnünk manapság és ennek egyik fontos összetevője a frizuránk.

Az én megfigyelésem szerint már jó pár éve nincsen kimondott divat!
Persze kialakulnak olyan formák és mostanában leginkább új festési technikák amik felkapottak lesznek egy ideig, mint például az ombre festés és a balayage melírozás. Ami nagyon jó mert kicsit felpezsdíti és átformálja az igényeket, és azok is kedvet kapnak a változtatásra akikre amúgy nem jellemző.

Minden frizura és hajszín divatos tud lenni, ha viselője tudja azt hordani és az egyéniségéhez passzol. Ezt a hatást modern hajvágási és festési technikákkal lehet elérni és ettől lesz egy frizura könnyen kezelhető.

Szakmánk folyamatosan fejlődik, ezért mi is igyekszünk tudásunkat frissíteni továbbképzésekkel, hogy vendégeink számára mindig tudjunk új lehetőségeket ajánlani.

A hajszínek készítésénél a legfontosabbnak tartjuk a haj védelmét, és ebben segítenek a Schwarzkopf Professional termékei és festékei, valamint a haj kötéseinek védelmére szolgáló Fibreplex technológia, ami nem régóta létezik, de teljesen forradalmasította a hajszín világosítást és szőkítést. A most létező technikai újításoknak köszönhetően egy egészséges haj szőkítését el lehet végezni roncsolás nélkül.