Barion Pixel

Fodrászat

Speciális Szolgálatásaink Részletes Leírása

A + és - jelre, vagy a szövegre kattintva nyílik le az információs ablak!

A Balayage és az Ombre melírozási technika pár évvel ezelőtt hódított teret a frizura divatban, és a mai napig is egy közkedvelt színezési módszer.

Mindkét esetben hajtőtől a végekig világosítjuk a hajat, ezzel érünk el egy természetes, napszívta hatást. Ennek előnye, hogy nem kell 3-4 hetente újrafesteni a hajtövet, mert az idő előrehaladtával sem lesz definiálható vonal a festett, és a természetes hajszín között.

A külömbség abban rejlik, hogy Ombre festésnél sötétebb színből egyenletesen világosodó hajszínt festünk, míg Balayage technikánál több tincs váltogatja egymást, így a világosabb, és a sötétebb részek megtalálhatók lejjebb, és feljebb is a hajhosszban.

 

Tartós hajegyenesítés

A tartós hajegyenesítésnél, hasonló kémiai folyamat játszódik le, mint egy dauerolás során, azzal a külömbséggel, hogy itt nem csavarjuk csavarókra a hajat. Itt egyenesen, lefele fésülve dolgozunk, hogy minél egyenesebb formát tudjon felvenni.

A tartóssága és az egyenesség mértéke függ az adott haj vastagságától, göndörségétől. Nagyon göndör és erős szálú hajak esetén nem feltétlenül fog tudni az anyag tökéletes egyenes hajat produkálni, viszont amennyivel egyenesebb lesz, annyival könnyíti meg otthon a kezelhetőségét és lefelezi a frizura elkészítésébe befektetett energiát.  

Speciális Szolgáltatásunk a

Mi is az a

  • Megoldást nyújt minden kérdésedre, ami felmerülhet a bőrápolás során!
  • Mit rontok el a bőrápolásomban?
  • Mi a gond a bőrömmel? Találjuk meg, honnan ered a probléma!
  • Mit és hogyan használjak? Melyik termék mire való?
  • Milyen bőrtípusom van? Mire figyeljek, hogy egészséges maradjon?
  • Hogyan használjam szakszerűen a kozmetikai készülékeimet, eszközeimet? (pl. kefés lemosó)