Barion Pixel

Home Expert Bőrápolás

Ismerd meg a Home Expert Bőrápolás Online rendszerét, hogy megismerd a Saját bőrödet!

Szeretnél javítani a bőröd állapotán?

Rossz tapasztalatokat hallottál másoktól a kozmetikával kapcsolatban?

Akár Te magad is szereztél rossz tapasztalatokat a kozmetikával kapcsolatban?

Nem tudod, hogy kezdj neki, és milyen lehetőségeid vannak?

Sokszor találsz egymásnak ellentmondásos információkat?

Tudjuk a megoldást a kérdésekre!

Hosszú évek munkája árán sikerült egy olyan online rendszert fejlesztettünk ki, ami minden tudást és támogatást biztosít Neked, hogy bőröd állapotában drasztikus javulást érj el!

A Home Expert Bőrápolás Felépít egy videókból álló rendszert, aminek a segítségével ki tudod alakítani a saját mindennapi rutinodat a bőröd állapotának megfelelően. Segít problémák esetén megtalálni a számodra szükséges termékeket és eszközöket, hogy javulást tudj elérni. Csak annyi a feladatod, hogy figyelmesen lépésről-lépésre végig veszed az összeállított tananyagot és az így megszerzett tudást elkezded alkalmazni magadon. Ne félj, nem hagylak magadra az információk tengerében, igyekszem minden segítséget megadni, amit csak lehet!

6 pont, hogy mire számíthatsz:

Videókból álló rendszer

Az átlátható felületen könnyen megtalálod a számodra fontos anyagokat.  A videókat igyekeztünk olyan részletesen kidolgozni, hogy előzetes ismeretek nélkül, teljesen 0-ról indulva is boldogulni fogsz! 

Problémák kezelése

A problémákat könnyen megtudod szüntetni, ha lépésről-lépésre alkalmazod a videókon látottakat! Utána megtanulhatod, hogyan tartsad szinten bőröd állapoát.

Félrevezetés elkerülése

A reklámok sokszor trendekre építenek. Segítünk mögé látni, hogy egy jól csengő nevű termék mit tartalmaz és valóban Neked lett-e kitalálva?

Folyamatos fejlődés

A rendszeresen bővülő tartalmak lehetővé teszik a folyamatos fejlődésedet! Ha jobban bele merülnél a részletekbe, erre is van lehetőséged, így eljuthatsz magasabb szintekre!

Önbizalmad növelése

Sokakat stresszel és negatív hatással van rá, ha van némi bőrproblémája. A bőröd javulásával garantáltan az önbizalmad is erősödik! Nem fog ott motoszkálni a gondolat, hogy biztos az arcomat figyelik. 

Segítünk ha elakadsz

Minden segítséget megadunk a számodra, ha valahol elakadnál!  Feltudod venni velünk a kapcsolatot, Zárt Facebook csoportban, weboldalon keresztül üzenetben, e-mailben, vagy akár telefonon is!   

Mielőtt tovább mennénk,

had mutatkozzak be!

Szeretettel üdvözöllek, Máger Barbara vagyok és én leszek a Home Expert Kozmetikusod!

A Runway Studio társtulajdonosa és a Home Expert Bőrápolás kitalálója!

Több mint 8 éve foglalkozom kozmetikával és bőrápolással, a munkám a szenvedélyemmé vált.

A férjemmel közösen hoztuk létre a Runway Studio üzletünket ami Kozmetikából és Fodrászatból áll, és szintén közösen alkottuk meg a Home Expert Bőrápolást.

Folyamatosan én is képzem magam, figyelem és tanulom a legújabb eljárásokat, ezáltal naprakész megoldásokat tudok Neked nyújtani!

Fő profilom a problémás bőrök kezelése, és a kozmetikában elért eredmények arra inspiráltak, hogy több felületen próbáljak segítséget nyújtani azoknak, akik szeretnék bőrüket megfelelő ápolásban részesíteni. A Home Expert Bőrápolást azért hoztuk létre, hogy valós, használható információt tudjunk Neked nyújtani, amit alkalmazni tudsz az otthoni bőrápolási rutinodban, és együtt javulást érjünk el. Az egyik kedves mesterem mondta mindig, hogy egy kozmetikusnak tudnia kell „bőrül” olvasni, ahhoz, hogy tudjon segíteni. 

Én most abban fogok Neked segíteni, hogy Te tudjad a saját bőröd jelzéseit olvasni, és Te tudj segíteni neki, hogy otthon a legjobb ápolást kaphassa Tőled. Hidd el, megfogja hálálni! 🙂

Az első lépés a változás felé!

Most Ingyenesen megszerezheted a Mini Videósorozatot!

Az Első és legfontosabb lépés, hogy nézd meg most, Ingyenesen a Mini Videósorozatot! 

Ha eddig úgy érezted, hogy az otthoni bőrápolás nem hozott látványos eredményt, vagy nagy macera volt a számodra, akkor megmutatom Neked a Mini Videósorozattal, hogy egyszerűbb, mint gondoltad!

Alkalmazd az itt megszerzett tudást a mindennapi bőrápolásod során és tapasztald meg, hogy tényleg működik!

Ha most regisztrálsz ingyenesen a Mini Videósorozatra, akkor azonnal meg is nézheted.

Mit tud Neked nyújtani a  Mini Videósorozat ?

Segít megtalálni, hogy melyik bőrtípusba tartozol!

Segít kiválasztani, milyen termékeket használj!

Legfontosabb arcápolási lépések a bőrtípusodnál!

Otthoni termékek pontos sorrendje!

Eloszlatjuk a "kamu" bőrápolási hiedelmeket!

A Mini Videósorozat, Ezt mind tartalmazza!

A Mini Videósorozatunkban megmutatom Neked, hogy te is könnyen elsajátíthatod ezt a tudást! 

A 4 leckéből álló videósorozatban bevezetlek Téged az otthoni arcápolás alapvető lépéseibe.

Átbeszéljük a bőrtípusokat, és segítek megállapítani, hogy Te melyik kategóriába tartozol. Ez a legfontosabb lépés, mert ezután tudsz majd úgy keresni témaköreink között, hogy megtaláld a számodra fontos információkat.

Megtanítom Neked a különböző krémek, szérumok, és egyéb termékek használatának titkait.

Átvesszük a legalapvetőbb pontokat, hogy mi az, amit teljesen el kell kerülnöd az otthoni arcápolásod során.

Ezek a lépések segítenek Neked elindulni a helyes otthoni rutin kiépítésében, és erre alapozva folyamatosan gyarapíthatod tudásodat, hogy bőrödnek egyre megfelelőbb, profibb ápolást tudj nyújtani, és Te is Home Expert Bőrapoló legyél!

Annyi csak a teendőd, hogy töltsd ki a felugró adatlapot, az alábbi gombra kattintva és eljuttatunk hozzád e-mail formájában minden infót, hogy elérd az Ingyenes Mini Videósorozatot!

Folyamatosan tartjuk Veled a kapcsolatot!

tartjuk-veled-a-kapcsolatot-1-scaled-1.jpg

Home Expert Bőrápolás Zárt Facebook Csoport

A Home Expert Bőrápolás nemcsak egyszeri információt biztosít számodra! A tagoknak fenntartott zárt facebook csoportunkban folyamatosan tudjuk tartani Veled a kapcsolatot, és segítünk minden felmerülő kérdésedben!

A csoportban nyugodtan tedd fel a kérdésedet, ha valamit szeretnél tudni (nincs rossz kérdés). A csoportban még rengeteg hasznos tudást és tapasztalatot osztunk meg veletek videós, vagy írásos formában!

A kapcsolattartás során még lenne egy nagyon fontos momentum, hogy kérlek adj nekünk visszajelzést a programok során szerzett tapasztalataidról és észrevételeidről, bőröd változásáról. Igy még pontosabb segítséget tudunk nyújtani Neked!

A biztonságos online fizetést a Barion biztosítja.

Copyright © 2021 Runway Studio