Barion Pixel

Home Expert Bőrápolás

Online Személyre Szóló Konzultáció!

Szeretnél Online Személyre szabott profi segítséget?

Szeretnéd, ha Én állítanám össze a bőrápolásodat?

Sokan kerestek meg a következő kérdésekkel:

Nagyon zsíros a bőröm, tudnál segíteni, hogy mit tegyek rá?

Pattanásos a bőröm, mit tudsz ajánlani?

Problémás a bőröm, mit csináljak vele?

Gyulladt és érzékeny a bőröm, van tanácsod, hogy kezeljem?

Természetesen minden esetben megvan a megoldás,

de ez ennél egy kicsit bonyolultabb, hogy egy kérdőmondat alapján diagnosztizálás nélkül, látatlanul, minden előzetes információ nélkül tudjak erre válaszolni.  Erre sajnos egy szakember sem képes.

Nincs olyan termék, hogy egy adott problémára mindenkinek jó. Mindig a diagnosztizálás alapján a bőröd adott állapotához kell kiválasztani a legmegfelelőbb terméket!

Ha nem így teszünk akkor csak vaktában, random válogatunk a rengeteg kínálatból, aminek már lehet, hogy tapasztaltad az eredményét. A problémát nem oldja meg, de cserébe sok pénzt el lehet költeni.

Mit érdemes tudnod?

Az Online Személyre Szóló Konzultációt Neked találtuk ki, ha bizonytalan vagy és szeretnél online szakértői segítséget.

Túl sok termék van a piacon és túl sok az ellentmondásos információ, amik között elég nehéz kiigazodni, hogy éppen mi lenne a legalkalmasabb megoldás a számodra.

A Home Expert Bőrápolást azért hoztuk létre, hogy a segítségünkkel, cikkjeinkkel és videóinkkal Te is fejlődj és olyan szintre emeld a tudásodat, hogy később saját magadnak is össze tudjad állítani a szükséges otthoni kezelésedet.

Az Online Személyre Szóló Konzultáció ad egy stabil alapot, amivel garantált javulást fogsz elérni és ha többet is szeretnél fejlődni, akkor tudunk ajánlani rengeteg fejlesztő tartalmat a számodra!

Mielőtt tovább mennénk,

had mutatkozzam be!

Szeretettel üdvözöllek, Máger Barbara vagyok és én leszek a Home Expert Kozmetikusod!

A Runway Studio társtulajdonosa és a Home Expert Bőrápolás kitalálója!

Több mint 8 éve foglalkozom kozmetikával és bőrápolással, a munkám a szenvedélyemmé vált.

A férjemmel közösen hoztuk létre a Runway Studio üzletünket ami Kozmetikából és Fodrászatból áll, és szintén közösen alkottuk meg a Home Expert Bőrápolást.

Folyamatosan én is képzem magam, figyelem és tanulom a leújabb eljárásokat, ezáltal naprakész megoldásokat tudok Neked nyújtani!

Fő profilom a problémás bőrök kezelése, és a kozmetikában elért eredmények arra inspiráltak, hogy több felületen próbáljak segítséget nyújtani azoknak, akik szeretnék bőrüket megfelelő ápolásban részesíteni. A Home Expert Bőrápolást azért hoztuk létre, hogy valós, használható információt tudjunk Neked nyújtani, amit alkalmazni tudsz az otthoni bőrápolási rutinodban, és együtt javulást érjünk el. Az egyik kedves mesterem mondta mindig, hogy egy kozmetikusnak tudnia kell „bőrül” olvasni, ahhoz, hogy tudjon segíteni. 

Én most abban fogok Neked segíteni, hogy Te tudjad a saját bőröd jelzéseit olvasni, és Te tudj segíteni neki, hogy otthon a legjobb ápolást kaphassa tőled. Hidd el, megfogja hálálni! 🙂

Szerezd meg a Home Expert Bőrápolás

Online Személyre Szóló Konzultációt!

Mit tud neked nyújtani az Online Személyre Szóló Konzultáció ?

Telefonos és videó chat-es egyeztetés.

Feltérképezem a Bőröd állapotát.

Alapos szakmai elemzés és kutatómunka.

Összeállítom a kezeléshez szükséges terméklistát.

Kapsz egy Rád szabott otthoni kezelési tervet.

Az Online Személyre Szóló Konzultáció ezt mind tartalmazza!

A Személyre Szóló Konzultációval feltérképezem a bőröd állapotát, megbeszélünk egy teljes otthoni kezelési tervet, amihez minden lépést, és terméket segítek pontosan kiválasztani, kizárólag a Te bőrtípusodhoz, és életviteledhez igazítva.

A konzultációra való bejelentkezés nagyon egyszerű! A csomag megrendelésénél megadhatsz egy telefonszámot, amin keresztül felveszem Veled a kapcsolatot, hogy tudjunk egyeztetni egy időpontot online videó chat beszélgetésre. A beszélgetés során el tudod mondani, hogy most milyen a bőröd, és hogy milyen eredményt szeretnél elérni.

A beszélgetés során nagyon fontos, hogy minden részletet megtudjak a bőrödről, így tudok pontos kezelést összeálítani.

A beszélgetés után több jó minőségű képet is fogok tőled kérni a bőrödről, hogy alaposan ki tudjam elemezni! 

Ezek után felállítok egy kezelési tervet, amit kidolgozok, majd e-mail formában küldök el Neked, ami tartalmazza a teljes terméklistát, az otthoni kezelés pontos lépéseit, illetve minden olyan fontos információt, ami az online beszélgetés során elhangzik.

Fontos tudnod, hogy ez egy alapos szakmai elemzés és kutató munka, ami akár 1 napot is igénybe vehet! 

Az Online Személyre Szóló Konzultáció Összegzése!

A csomag Ára: 15.400 Ft

Folyamatosan tartjuk Veled a kapcsolatot!

tartjuk-veled-a-kapcsolatot-1-scaled-1.jpg

Home Expert Bőrápolás Zárt Facebook Csoport

A Home Expert Bőrápolás nemcsak egyszeri információt biztosít számodra! A tagoknak fenntartott zárt facebook csoportunkban folyamatosan tudjuk tartani Veled a kapcsolatot, és segítünk minden felmerülő kérdésedben!

A csoportban nyugodtan tedd fel a kérdésedet, ha valamit szeretnél tudni (nincs rossz kérdés). A csoportban még rengeteg hasznos tudást és tapasztalatot osztunk meg veletek videós, vagy írásos formában!

A kapcsolattartás során még lenne egy nagyon fontos momentum, hogy kérlek adj nekünk visszajelzést a programok során szerzett tapasztalataidról és észrevételeidről, bőröd változásáról. Igy még pontosabb segítséget tudunk nyújtani Neked!

Az Online Személyre Szóló Konzultáció Megrendelése!

A biztonságos online fizetést a Barion biztosítja.

Copyright © 2023 Runway Studio