Barion Pixel

ÁSZF

Álltalános Szerződési Feltételek

Vásárlási feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a runwaystudio.hu, vagyis

Máger Barbara e.v, adószám: 66715519-1-41 és Máger Gábor e.v, adószám: 60711067-1-33  (székhelyük: 2045 Törökbálint, Rózsa sétány 13.) mint Szolgáltatók által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A szerződés nyelve magyar.

A Honlapon termék és szolgáltatás értékesítése történik, így a Honlapon keresztül leadott
megrendelés nem írásban, hanem ráutaló magatartással tett jognyilatkozatnak minősülnek, így a
Felhasználó és a szolgáltató közötti elektronikus úton kötött szerződés nem minősül írásbeli
szerződésnek, azokat a szolgáltató nem iktatja, így az utólag nem hozzáférhető és nem megtekinthető.

A honlap tulajdonosinak és üzemeltetőinek adatai

Máger Barbara e.v
2045 Törökbálint Rózsa sétány 13. 
Adószáma: 66715519-1-41 
Elérhetősége: +36702238831, runway.barbara@gmail.com

Máger Gábor e.v
2045 Törökbálint Rózsa sétány 13. 
Adószáma: 60711067-1-33 
Elérhetősége: +36704144427, runway.gabor@gmail.com

info@runwaystudio.hu

Megvásárolható termékek és szolgáltatások köre

A Home Expert Bőrápolás alá tartozó termékeink, szolgáltatásaink megvásárolhatóak a weboldalon keresztül. Ezen termékek online kozmetikai tudásanyagok, oktató csomagok. Továbbá időnként elérhető, regisztrációt követően online élőben nézhető webinárium.   

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a termékek megrendelésekor az űrlap alján is láthat. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Online tananyag vásárlása esetén nincs szállítási díj. Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A weboldalon nem található virtuális kosár, minden termék, vagy szolgáltatás külön megrendelési űrlappal rendelkezik, ezért egyszerre csak egy terméket, vagy szolgáltatást van lehetősége megrendelni. Minden megrendelést külön szükséges leadni.

Termékeinkről a honlapon részletes leírás található, melyekhez digitális dizájn tartozik. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékképek, színek megfeleljenek a valóságnak. Ezen tulajdonságok adott esetben eltérőek lehetnek, attól függően, hogy a felhasználó által használt monitor milyen típusú és beállítású.  (Az online kozmetikai tudásanyag termékek  adatlapján megjelenített képek illusztrációként szerepelnek!) Amennyiben valamely termékünk akciós áron kerül a megvásárolható termékeink közé, akkor tájékoztatjuk vevőinket az akció időtartamáról.

Felhívjuk a Felhasználók figyelmét, hogy a megrendelés leadását megelőzően figyelmesen olvassa el a
termékleírást!

Rendelés menete és fizetés

A termék oldalán egy gombra kattintással érkezik a megrendelő oldalra, ahol láthatja a megrendelés összesítését és lehetősége van megadni az adatait. Ha megfelelően leellenőrizte az űrlap tartalmát és a vásárolni kívánt termékeket, akkor kattintson az űrlap alján található gombra, ezután átirányítja a rendszer a Barion biztonságos bankkártyás fizetési rendszerére, ahol megadhatja bankkártya adatait és kiegyenlítheti a fizetendő összeget. Ha korábban már vásárolt nálunk, akkor érdemes ugyanazzal az email címmel vásárolnia, így a vásárolt termékeihez azonos felhasználónevet és jelszót biztosítunk.

Ezt követően bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg.

A bankkártya adatok semmilyen formában nem jutnak a Runway Studio és a Runway Studio-t üzemeltetők birtokába. A banki szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény,( engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013) kezeli a legszigorúbb biztonsági irányelvek betartásával.

A fizetési kapu nem megfelelő működéséből eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni, ezzel kapcsolatban a fizetési kapu üzemeltetőjét keresse fel.

A vásárlással elfogadja, hogy Máger Gábor és Máger Barbara által a runeaystudio.hu felhasználói adatbázisában tárolt valamennyi személyes adatai átadásra kerüljenek a Barion mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

A Barion általános szerződési feltételei és az adatvédelmi nyilatkozata folyamatosan megismerhetők
a https://www.barion.com/hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/ weboldalon.

A bankkártyás fizetésnél nincs várakozási idő, mert a sikeres fizetés után azonnal értesítőt kapunk, hogy teljesítve lett a rendelés. Az Online csomag esetén 1 órán belül átküldjük a belépéshez szükséges adatokat, és megtekintheti a rendelt tananyagot.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A teljes videótárra vonatkozó különös feltételek

A Teljes Videótár egy rendszeres előfizetési csomagunk.Ennek díját ismétlődő bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni az erre külön létrehozott megrendelő űrlapon. Az ismétlődő bankkártyás fizetés (továbbiakban: „Ismétlődő fizetés”) egy, a Barion által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártya adatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártya adatok újbóli megadása nélkül. A Teljes Videótár csomag előfizetése során a megadott időszak lejártával a következő időszak automatikusan elindul, az előfizetés tehát havonta / évente megújul, az előfizetési díja automatikusan kiegyenlítésre kerül a megadott kártyaadatokkal.

Amennyiben az előfizető nem kíván tovább igényt tartani a tagsága, ezt bármikor jelezheti e-mai formájában az (info@runwaystudio.hu címen) és megszüntetésre kerül az előfizetése. A tévesen, hibásan levont összegeket 14 napon belül visszatérítjük, amennyiben az ügyfél 8 napon belül panasszal él.

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen oldalon (runwaystudio.hu) kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártya adatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Kereskedő által kezdeményezve történjenek. Figyelem(!): a bankkártya adatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártya adatokhoz sem a Kereskedő, sem a Barion nem fér hozzá. Nem tárolunk tehát bankkártya adatokat, a Barion “token” segítségével engedi az ismétlődő fizetést.

Az előfizetés a sikeres fizetést követően kerül aktiválásra, és mindaddig fennáll, míg a szolgáltatás igénybe vevő személy e-mailben (info@runwaystudio.hu címen) a Teljes Videótár lemondását nem kéri.

A megfelelő összeget havi előfizetés esetén mindig a hónap azon napján próbáljuk meg először levonni, mely napon az előfizetés indult. Éves előfizetés esetén pedig egy évvel az előző fizetést követően. Sikertelen bankkártyás fizetés esetén tájékoztató levelet küldünk, illetve többször ismételten megpróbáljuk a levonást. Amennyiben a levonás többszöri próbálkozás esetén sikertelen, vagy az előfizető kérte a tagságának megszűntetését, a Teljes Videótár csomag az előfizetés lejártát követő 3 nappal automatikusan megszűnik. Az előfizetés megszűnésével a felhasználónak már nem lesz jogosultsága elérni a Teljes Videótár szolgáltatásain belül kínált információkat és tananyagokat. Ezek mellett a zárt Facebook csoportból is eltávolításra kerül. A véletlenül megkezdett, kifizetett előfizetési időszakokat nem áll módunkban visszatéríteni.

A Teljes Videótár egy felhasználónév / jelszó párossal vehető igénybe, melyet a megadott email címre küldünk el. A helytelenül megadott adatok miatt keletkezett kárért nem vállalunk felelősséget. A felhasználónak természetesen van lehetősége az adatai módosítását kérni, és ebben maradéktalanul segíteni fogunk. A Teljes Videótár belépését más embereknek tovább adni, értékesíteni szigorúan tilos, egy felhasználónév és jelszó párossal csak egyetlen személy használhatja a Teljes Videótárat. Bármilyen csoport esetén minden tagnak szükséges aktív előfizetéssel rendelkezni, ha többen is el szeretnék érni a tananyagokat.

A Felhasználó felmondási szabályai

A Felhasználó a szolgáltatás megrendelésétől számított 14 napig jogosult indoklás nélkül felmondani a
szerződést. A 14 nap attól a naptól számít, amikor a Felhasználó a szolgáltatásra irányuló
megrendelését a Szolgáltatók határidőben visszaigazolták.

Ha a Felhasználó felmondja a szerződést, haladéktalanul, de legkésőbb a felmondási nyilatkozatának
kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltatók visszatérítik a Felhasználó által teljesített
valamennyi ellenszolgáltatást.

A Felhasználót nem illeti meg a felmondási jog a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében,
a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Társaság a teljesítést a Felhasználó kifejezett,
előzetes beleegyezésével kezdte meg és a Felhasználó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének
teljesítését követően felmondási jogát elveszíti.

Ha a Felhasználó felmondási jogával élni kíván, megteheti felmondási szándékáról nyilatkozva elektronikus úton a jelen ÁSZF elején feltűntetett (info@runwaystudio.hu) e-mail címen.

Panaszkezelés

Ha rendelése kapcsán valamilyen problémát tapasztal, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot. E-mail címünk: info@runwaystudio.hu

Panaszkezelés a fogyasztóvédelmi hatóságnál

Ha a Felhasználó fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulni a lakóhelye
szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a
fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról.

Panaszaikkal a fogyasztók 2017.január 1-től a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak.

Elérhetőségük a következő honlapon érhető el: https://jarasinfo.gov.hu/.

 

Online Vitarendezési lehetőség

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

A fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK
irányelv módosításáról (fogyasztói online vitarendezési irányelv) szóló, 2013. évi május 21.-i
524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: rendelet) alapján az Európai
Bizottság létrehozott egy online vitarendezési platformot, amely 2016. február 15-től vehető igénybe
az online adásvételi vagy szolgáltatási szerződést kötők között fogyasztói jogvita esetén.

Az online vitarendezési platform használatához, előzőleg regisztrálnia kell az Európai
Bizottság rendszerében, ki kell töltenie egy kérelmet hiánytalanul, majd elektronikusan beküldeni a
Békéltető Testület részére a platformon keresztül. Így a fogyasztók elektronikus úton, egyszerűen
tudják érvényesíteni jogaikat.

 

 

Békéltető testület

Ha a szolgáltatók a Felhasználó panaszát elutasítják, úgy a Felhasználó jogosult a lakóhelye vagy
tartózkodási helye szerint illetékes Békéltető Testülethez is fordulni. A békéltető testületi eljárása
megindításának feltétele, hogy a Felhasználó a Társasággal közvetlenül megkísérelje a vitás ügy
rendezését. A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli
rendezése. A békéltető testület feladata, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából
egyezség létrehozását a Szolgáltatók és a Felhasználó között A békéltető testület eljárása a fogyasztó kérelmére indul. A kérelmet a békéltető testület elnökéhez kell
írásban benyújtani.

Budapesti Békéltető Testület székhelye:
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
Fax: 06 (1) 488 21 86
Telefon: 06 (1) 488 21 31

Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény
szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki
árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció,
ajánlat címzettje.

.

 

Szerzői jogok

A honlapon található valamennyi tartalom, cikkek, képek és termékek bármilyen nemű másolása, átvétele, engedély nélküli megjelenítése az írásos hozzájárulásunk nélkül szigorúan tilos!

Tilos a honlapon megjelenő tartalmak bármely részletének letöltése, újra nyilvánosságra hozatala, vagy egyéb más módon való felhasználása, tárolása feldolgozása, értékesítése a hozzájárulásunk nélkül.

Tilos minden olyan tevékenység, amely a www.runwaystudio.hu adatbázisára, vagy annak rendszerezésére, archiválására,feltörésére, forráskódjának visszafejtésére irányul, kivéve ha erre az oldal üzemeltetője engedélyt ad.

A weboldalról tartalmi anyagot, bejegyzést átvenni írásos hozzájárulás esetén lehet, de csak az adott oldalról való hivatkozással.

 

Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása

A Szolgáltatók jogosultak jelen Általános Szerződési Feltételeket a Felhasználó Honlap felületén történő
előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést
követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá a Felhasználóval szemben – kivéve,
ha a Felhasználó a módosítások ellen tiltakozik -, azokat a módosítást követően leadott
megrendelésekre kell alkalmazni. A Felhasználó amennyiben nem fogadja el az ÁSZF rendelkezéseit
vagy annak bármely módosítását, úgy nem jogosult a Honlap használatára, megrendelés leadására.