Barion Pixel

Rólunk

Számunkra fontos a véleményetek, és az elégedettségetek, így a Runway Studio Rólatok is szól.

Családi vállalkozásként indítottuk el fodrászat és kozmetika vonalunkat, folyamatos továbbképzésekkel és fejlődéssel pedig igyekszünk mindig naprakészen megfelelni vendégeink elvárásainak.

Elkötelezettek vagyunk további szakemberekkel bővülni, hogy még szélesebb körű szolgáltatást nyújthassunk nektek!

Nálunk egy időpontban, egy szakembernél, csak egy vendég tartózkodik, így minden figyelmünkkel rá tudunk összepontosítani. Nálunk nincsen várakozási idő, amint megérkezel az időpontra, már helyet is foglalhatsz a fodrász-illetve kezelő székben.

Várunk Téged is szeretettel!

Máger Barbara vagyok, a kozmetikai részleg szalonvezetője.

A sminkelés, és a maszkolás világával több mint 15 éve kezdtem foglalkozni, és férjemmel együtt, aki a fodrász részleg vezetője, több rendezvényen és fotózáson is részt vettünk, ahol munkánknak az extrémebb és kreatívabb vonalát helyeztük előtérbe.

A sminkelés és maszkolás vonalról az idő múltával egyre jobban elkanyarodtam a szépség-és bőrápolás irányába.

A preventív ápolás, és a problémás  bőrök kezelése azóta a fő irányvonalammá vált a munkámban.  Így már 8 éve foglalkozom a kozmetikai szakmával, 2 évet mesterem, és a tanműhely mellett tanultam végig, és 6 évvel ezelőtt nyitottam meg saját szalonomat.

Kozmetikámban a Tegoder Cosmetics termékeit használom, amely egy professzionális problémamegoldó kozmetikum család, amely minden kezelésre nyújt aktív hatóanyagos termékeket.

A kezelések folyamán a vendégeim teljes bőrdiagnosztizálást követően otthonápolási tanácsokat is kapnak, így tudják, hogy hogyan figyeljenek otthon is bőrük állapotára.

A bőrápolás folyamatos odafigyelést igényel, ezért fontos számomra a rendszeres kapcsolattartás és visszajelzés. Így vendégeim is biztosak lehetnek abban, hogy bármilyen kérdésük merülne fel, rám mindig számíthatnak.

Máger Gábor vagyok, a fodrász részleg vezetője.

Több mint 15 éve foglalkozom a frizurák világával, és 11 évvel ezelőtt nyitottam meg első önálló szalonomat Tatabányán. Több évet foglalkoztam fotózásokon és rendezvényeken való exrtém frizura készítéssel.  Számos versenyen is részt vettem, ahol dobogós helyezést is elértem Full Fashion kategóriában.

Vendégeimmel a szalonban közös konzultáció után egyezünk meg színben és formában, hogy összeegyeztessük az elképzelést, és a megvalósítási lehetőségeket, így törekszünk a legoptimálisabb végeredményre. Mindig figyelembe veszem az arc adottságait, illetve a haj állapotát, és mindig ennek megfelelően végezzük el a vágást.

Szalonunkban a Schwarzkopf professzionális termékeit használom vendégeim hajára, így nem csak a megfelelő színt érhetjük el, de a hajápolásra is kiemelkedő figyelmet tudunk fordítani.