Barion Pixel

Hogyan született meg a Home Expert Bőrápolás gondolata?

Hogyan született meg a Home Expert Bőrápolás gondolata?

A kozmetikusi suli elvégzése után megnyitottam a saját szalonomat, ahol rengeteg féle bőrrel, és pácienssel találkoztam. Örültem minden kihívásnak, és élvezem, hogy különböző bőrtípusra különböző megoldásokat kellett keresnem.

A közös munkával óriási sikereket értünk el a bőrállapotuk javulásában. És a többes szám itt nem véletlen, hiszen vendégeim szigorú otthonápolási tervet kaptak a szalonkezelés mellé, és annak betartásával tudtunk látványos változást, és javulást elérni. Hiszen a megfelelő otthoni ápolás, a termékek helyes használata óriási szeletét képezi a bőrápolás tortájának. 

És itt indult igazából a történet.

A vendégeim elkezdtek továbbajánlani, ismerőseik megkeresni, segítséget kérni. Itt azonban egy problémába ütköztem, mivel eddig csak olyan vendégeket kezeltem, és segítettem nekik, hogy hogyan kezeljék otthon a bőrüket, akik személyesen el tudtak hozzám jönni. De egyre többen kerestek fel távolabbi országrészekből segítségért, és én szerettem volna megoldást találni, hogy hogyan lehetne az éteren keresztül bőrápolási segítséget nyújtani.

És itt jött az ötlet, hogy egy olyan online rendszert kell felépíteni, ami erre megoldást nyújt, és amin keresztül el tudtok engem érni bármilyen problémával. Ezen kívül információ átadásra, tippek és trükkök megosztására is szolgál.

így született meg a Home Expert Bőrápolás felületünk, ahol rengeteg információt találhattok videó és írott anyag formájában, folyamatosan bővülő, és az aktuális trendeknek megfelelő tartalommal, és ahol személyre szóló konzultációt, és otthoni rutin kiépítését is kérhetitek tőlem.  Az erre kifejlesztett rendszerünk teszi lehetővé, hogy bármilyen távolságból, és bármelyik országrészből elérhető legyen Számodra minden lecke, és tudjad bőrápolási tudásodat fejleszteni, illetve szakmai segítséget kaphass online felületen is.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük