Barion Pixel

Sikertörténet!

Halihó Bőrápolók!

Egy siker történetet szeretnék megosztani Veletek!
November közepén keresett meg egy fiatal hölgy, Betti, hogy segítséget kérjen a bőrállapota miatt. Szeborrheás dermatitisszel diagnosztizálták, ami egy olyan betegség, amit végelegesen nem lehet megszüntetni, de megfelelő bőrápolással, étkezéssel, és odafigyeléssel szépen kordában lehet tartani.
 
Betti nem szeretett volna élete végéig szteroid tartalmú készítményeket használni, így valamilyen megoldást kellet keresnünk. Kiderült, hogy ő is kozmetikusként tanul, ezért összedugtuk a fejünket, és megpróbáltuk ketten kitalálni a megfelelő megoldást.
 
Én elmondtam, hogy mit gondolok, mivel lehetne próbálkozni, lépéseket, termékeket, és még egy tea keveréket is ajánlottam, amit Maria Treben könyvéből néztem ki, ami gyakran segít az ekcémás bőrök javításában. Gondoltuk, egy próbát megér.
Mivel ő ismeri a legjobban a bőrét, az otthonápolás közben figyelte bőre reakcióit, és úgy alakította a termékek használatát, ahogy optimálisnak látta, és ahogy a javulás irányába terelte a dolgokat. És így közös munkával, és igyekezettel értük el a javulást. Mindketten nagyon örültünk neki, és gondoltuk megosztunk 1-2 terméket Veletek, ami hasznosnak bizonyult.
 
 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük