Barion Pixel

NIACIAMIDE! Mit is tud pontosan?

NIACIAMIDE! Mit is tud pontosan?

Mindig van egy-egy hatóanyag, összetevő, amit felkapnak a márkák, és akarjuk, akár nem, mindenhol összefutunk vele (pl. hialuronsav, kollagén, cink, argánolaj, stb…).
Pillanatnyilag a niaciamide egy ilyen szuper kis összetevő, amit szeretnek hangoztatni, és kiemelni különböző termékekben. De mit is tud a niaciamide? Ha megfigyeljük, problémás, pattanásos bőrre szokták ajánlani.
 
Ez azért van, mert a niaciamide tulajdonképpen a B3-vitamin eladhatóbb neve 😃
B-vitamin komplexet én is szoktam ajánlani a vendégeimnek belső fogyasztásra is, mivel gyulladáscsökkentő, és faggyútermelés normalizáló hatása is van. Éppen ezért termékekben is nagyon jól tud működni.
Szóval ha valaki problémás, aknés bőrre keres terméket, nyugodtan keresgéljen a niaciamide tartalmu szérumok/krémek között, mert ezek jól működhetnek (megfelelő alapra kenve).
 
Csak ne hagyjátok, hogy a csillogós neve megszédítsen Titeket, ugyanis csak a mezei B3-vitaminnal állunk szemben 😀
U.I.: Mint mondtam, jól működnek az aknés bőrök kezelésénél, de én személy szerint nem csak és kizárólag B-vitamin tartalmu terméket szoktam adni otthoni ápolásra. Itt a legjobb módszer, ha a bőr vitamin szintjét (többféle vitaminnal), és ásványi anyag szintjét is felturbózzuk, mert ezeknek a komplex hatásával tudjuk a legjobban normalizálni a bőrfunkciókat, pl. a faggyútermelést.
Csak okosan, mindenki vigyázzon magára, és másokra! Puszi-puszi, igyatok vizet! 💦🌧💆‍♀️
Barb

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük